Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

2-8 tetor

DANIELI 7-9

2-8 tetor
 • Kënga 95 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Profecia e Danielit paratha ardhjen e Mesisë»: (10 min.)

  • Dn 9:24​—Flijimi i Mesisë i hapi rrugën faljes së mëkateve (it-2-E 902 ¶2)

  • Dn 9:25​—Mesia mbërriti sapo mbaruan 69 javët vjetore (it-2-E 900 ¶7)

  • Dn 9:26, 27a​—Mesia u vra në mes të javës së 70-të vjetore (it-2-E 901 ¶2, 5)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Dn 9:24​—Kur u miros e Shenjta e të Shenjtave? (w01 15/​5 27)

  • Dn 9:27​—Cila besëlidhje u mbajt në fuqi për shumë veta deri në fund të javës së 70-të vjetore ose deri në vitin 36 të e.s.? (w07 1/​9 20 ¶4)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Dn 7:1-10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim bazuar në «Ide për prezantimin e botimeve». Shihni çdo video për prezantimet, pastaj diskutoni pikat kryesore. Inkurajoji lajmëtarët të ndjekin interesin e gjetur, pa vonuar.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË