Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Jini besnikë kur një i afërm përjashtohet

Jini besnikë kur një i afërm përjashtohet

Shihni videon Mbështetni me besnikëri standardet e Jehovait​—Qëndroni larg keqbërësve të papenduar dhe pastaj përgjigjjuni pyetjeve të mëposhtme:

  • Cila situatë vuri në provë besnikërinë e prindërve të Sonjës?

  • Çfarë i ndihmoi të qëndronin besnikë?

  • Si nxori dobi Sonja nga besnikëria e tyre ndaj Jehovait?