Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | ISAIA 47-51

Bindja ndaj Jehovait sjell bekime

Bindja ndaj Jehovait sjell bekime

48:17

  • Me dashuri, Jehovai na tregon ‘udhën nga duhet të shkojmë’ që ta gëzojmë jetën. Kur i bindemi, i sjellim dobi vetes

«Paqja . . . si lumë»

48:18

  • Jehovai na premton paqen që është aq e bollshme dhe e pashtershme sa një lumë

«Drejtësia . . . si valët e detit»

  • Veprat tona të drejta mund të jenë po aq të shumta sa edhe valët e detit