Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

6-12 shkurt

ISAIA 47-51

6-12 shkurt
 • Kënga 120 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Bindja ndaj Jehovait sjell bekime»: (10 min.)

  • Is 48:17—Adhurimi i vërtetë bazohet në bindjen ndaj mësimeve hyjnore (ip-2 131 ¶18)

  • Is 48:18—Jehovai na do dhe dëshiron që ta gëzojmë jetën (ip-2 131 ¶19)

  • Is 48:19—Bindja sjell bekime të përhershme (ip-2 132 ¶20-21)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Is 49:6—Në ç’kuptim Mesia është ‘dritë e kombeve’, ndonëse shërbimi i tij në tokë u kufizua vetëm tek izraelitët? (w07 15/1 9 ¶8)

  • Is 50:1—Pse Jehovai i pyeti izraelitët: «Ku është dëshmia e divorcit e nënës suaj?» (it Divorci ¶24, 25)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Is 51:12-23

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 89

 • Nevoja lokale: (7 min.) Një variant tjetër mund të jetë të diskutoni mësimet që keni nxjerrë nga Libri vjetor. (yb16 144-145)

 • Bëhu mik i Jehovait—Bindju Jehovait: (8 min.) Diskutim. Në fillim shihni videon Bëhu mik i Jehovait—Bindju Jehovait. Pastaj shqyrtoni pyetjet vijuese: cila është arsyeja më e rëndësishme pse duhet t’i bindemi Jehovait? (Pr 27:11) Cilat janë disa mënyra se si fëmijët duhet t’i binden Jehovait? Cilat janë disa mënyra se si të rriturit duhet t’i binden Jehovait?

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) kr kap. 8 ¶1-7 dhe kutia «Lajmi i mirë në më shumë se 670 gjuhë»

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 98 dhe lutja