Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

13-19 shkurt

ISAIA 52-57

13-19 shkurt
  • Kënga 148 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) lf—Hidh bazat për rivizitë.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) lf 30-31—Hidh bazat për vizitën tjetër.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 15 ¶16-17—Nëse është e mundur, një baba të drejtojë studimin me djalin ose vajzën që i ka minorenë.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË