Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

22-28 shkurt

NEHEMIA 12-13

22-28 shkurt
  • Kënga 106 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Ofroji ftesën e Përkujtimit dikujt që tregon pak interes.

  • Biseda e parë: (4 min. ose më pak) Ofroji ftesën e Përkujtimit dhe Kullën e Rojës dikujt që shfaq interes të sinqertë. Hidh bazat për vizitën tjetër.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) Shpjegoji Përkujtimin një studenti të Biblës duke përdorur librin Çfarë mëson vërtet Bibla?, faqet 206-208. Ofro ndihmë praktike që ta ndihmosh studentin të marrë pjesë.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 5

  • «Ftoni çdo njeri në territor të vijë në Përkujtim»: (15 min.) Diskutim. Shpjego si do ta mbulojë territorin kongregacioni. Kur të shqyrtoni pjesën «Hapa që mund të ndjekësh», shihni videon për Përkujtimin. Nxiti të gjithë të marrin pjesë plotësisht në fushatë dhe të ndjekin çdo interes që gjejnë. Të bëhet një demonstrim.

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: ia kap. 9 ¶14-24 dhe pyetjet për meditim (30 min.)

  • Rishikim i mbledhjes dhe pikat që do të trajtohen javën që vjen (3 min.)

  • Kënga 147 dhe lutja