Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

19-25 qershor

EZEKIELI 1-5

19-25 qershor
  • Kënga 111 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) T-32​—Hidh bazat për rivizitë.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) T-32​—Shfaq video-prezantimin për broshurën Familja jote mund të jetë e lumtur dhe pastaj ofro broshurën.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 143 ¶20-21​—Prek zemrën e studentit.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË