Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | MATEU 26

Pashka dhe Përkujtimi—Ngjashmëritë dhe ndryshimet

Pashka dhe Përkujtimi—Ngjashmëritë dhe ndryshimet

26:18

Emërto artikujt që janë me numra.

Cilët nga këta artikuj përdoren edhe në Darkën e Zotërisë?