Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ide për biseda

Ide për biseda

●○○ BISEDA E PARË

Pyetja: Ku mund të gjejmë këshilla praktike dhe të besueshme për një jetë të lumtur?

Shkrimi: Ps 1:1, 2

Pyetja pezull: Si mund të ndikojë te lumturia jonë dashuria për para dhe për të mira materiale?

○●○ RIVIZITA

Pyetja: Si mund të ndikojë te lumturia jonë dashuria për para dhe për të mira materiale?

Shkrimi: 1Ti 6:9, 10

Pyetja pezull: Ç’dobi vijnë kur mbajmë një qëndrim pozitiv?

○○● RIVIZITA E DYTË

Pyetja: Ç’dobi vijnë kur mbajmë një qëndrim pozitiv?

Shkrimi: Pr 17:22

Pyetja pezull: Si mund t’ia dalë mbanë një familje pavarësisht vështirësive?