Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

17-23 prill

JEREMIA 25-28

17-23 prill
 • Kënga 137 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Ji i guximshëm si Jeremia» (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Jr 27:2, 3—Pse mund të kishin ardhur në Jerusalem lajmëtarë nga kombe të ndryshme, dhe pse Jeremia bëri nga një zgjedhë për ta? (jr 27 ¶21)

  • Jr 28:11—Si tregoi gjykim të shëndoshë Jeremia kur Hananiahu e kundërshtoi, dhe çfarë mund të mësojmë nga shembulli i tij? (jr 187-188 ¶11-12)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Jr 27:12-22

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) T-36—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) T-36—Hidh bazat për rivizitën tjetër.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) lv 7 ¶4-5—Prek zemrën e studentit.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË