Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

5-11 nëntor

GJONI 20-21

5-11 nëntor
 • Kënga 35 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «A më do mua më shumë se këta?»: (10 min.)

  • Gjo 21:1-3​—Pas vdekjes së Jezuit, Pjetri dhe dishepuj të tjerë shkuan të peshkonin

  • Gjo 21:4-14​—Jezui i ringjallur iu shfaq Pjetrit dhe dishepujve të tjerë

  • Gjo 21:15-19​—Jezui e ndihmoi Pjetrin të kuptonte cilës gjë duhej t’i jepte përparësi («Jezui e pyeti Simon Pjetrin» dhe «a më do mua më shumë se këta?» shënimet për studim te Gjo 21:15, nwtsty; «për herë të tretë» shënimi për studim te Gjo 21:17, nwtsty)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Gjo 20:17​—Si duhen kuptuar fjalët që i tha Jezui Maria Magdalenës? («Mos më shtrëngo më» shënimi për studim te Gjo 20:17, nwtsty)

  • Gjo 20:28​—Pse Thomai e quajti Jezuin «Zotëria im dhe Perëndia im»? («Zotëria im dhe Perëndia im!» shënimi për studim te Gjo 20:18, nwtsty)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Gjo 20:1-18

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Video për bisedën e parë: (4 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

 • Rivizita: (3 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 73-74 ¶21-22—Ftoje personin në mbledhje.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË