Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

6-12 nëntor

AMOSI 1-9

6-12 nëntor
  • Kënga 60 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË