Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

27 nëntor–3 dhjetor

NAUMI 1–HABAKUKU 3

27 nëntor–3 dhjetor
  • Kënga 129 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) hf​—Hidh bazat për rivizitë.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) hf​—Broshura është ofruar në vizitën e mëparshme. Demonstro një rivizitë.

  • Fjalimi: (6 min. ose më pak) w16.03 23-25​—Tema: A mund të japësh një dorë në kongregacionin tënd?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË