Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | ABDIA 1–JONAI 4

Mëso nga gabimet e tua

Mëso nga gabimet e tua

Historia e Jonait tregon se Jehovai nuk heq dorë nga ne kur bëjmë gabime. Sidoqoftë, ai pret që të mësojmë prej gabimeve tona dhe të bëjmë ndryshimet e nevojshme.

Jn 1:3

Çfarë gabimi bëri Jonai kur mori caktimin nga Jehovai?

Jn 2:1-10

Për çfarë u lut Jonai dhe si u përgjigj Jehovai?

Jn 3:1-3

Si tregoi Jonai se kishte mësuar nga gabimet e tij?