Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

13-19 nëntor

ABDIA 1–JONAI 4

13-19 nëntor
  • Kënga 102 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) wp17.6 artikujt e temës kryesore​—Hidh bazat për rivizitë.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) wp17.6​—Revista është ofruar në vizitën e mëparshme. Demonstro një rivizitë dhe prezanto një nga botimet tona për studimin e Biblës.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) ll 12-13​—Zgjidh cilat figura të diskutosh.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË