Predikojnë me broshurën Familje e lumtur, Gjeorgji

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Nëntor 2017

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e Kullës së Rojës dhe e një të vërtete biblike rreth emrit të Zotit. Përdor këto ide për prezantimet e tua.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Kërkoni Jehovain, e do të jetoni»

Ç’do të thotë të kërkojmë Perëndinë? Çfarë mund të mësojmë nga izraelitët që nuk e kërkuan Jehovain?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të mprehim aftësitë në shërbim—Si të bësh një rivizitë

Si të bësh rivizita të efektshme? Kultivo interesin, ki një objektiv për çdo rivizitë dhe mbaj në mendje synimin kryesor.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Mëso nga gabimet e tua

Historia e Jonait tregon se Perëndia Jehova nuk heq dorë nga ne kur bëjmë gabime, por pret që të mësojmë prej tyre.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Mësime nga libri i Jonait

Meditimi rreth përvojës së Jonait mund të na ndihmojë t’i përballojmë zhgënjimet, të korrigjojmë qëndrimin negativ për shërbimin dhe të marrim ngushëllim nëpërmjet lutjes.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Çfarë kërkon Jehovai nga ne?

Ç’lidhje ka mes adhurimit tonë dhe marrëdhënies me bashkëbesimtarët?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Të qëndrojmë syçelë dhe të zellshëm

Shkatërrimi i Judës nga Babilonia dukej i pamundur. Sidoqoftë, profecia do të dilte e vërtetë. Prandaj Habakuku duhej të rrinte në pritje.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të qëndrojmë syçelë dhe të zellshëm kur na ndryshojnë rrethanat

Kur ndryshimet vënë në rrezik programin e adhurimit dhe tendosin marrëdhënien me Perëndinë Jehova, çfarë do të na ndihmojë të qëndrojmë syçelë dhe të zellshëm?