Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

21-27 mars

JOBI 6-10

21-27 mars
  • Kënga 68 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: wp16.2 16—Përmend kontributet. (2 min. ose më pak)

  • Rivizita: wp16.2 16—Hidh bazat për vizitën tjetër. (4 min. ose më pak)

  • Studimi biblik: fg mësimi 2 ¶6-8 (6 min. ose më pak)

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 114

  • Përdorni gjykim kur ngushëlloni të tjerët: (15 min.) Diskutim. Shihni videon që kanë parë pleqtë gjatë Shkollës së Shërbimit të Mbretërisë, mbajtur kohët e fundit. Pastaj ftoji të pranishmit të komentojnë si dy vëllezërit janë shembull i mirë për ne kur duam të inkurajojmë dikë që shpreh hidhërim për vdekjen e një njeriu të dashur.

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: ia kap. 11 ¶12-20 dhe pyetjet për meditim (30 min.)

  • Rishikimi i mbledhjes dhe pikat që do të trajtohen javën që vjen (3 min.)

  • Kënga 27 dhe lutja