Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

14-20 mars

JOBI 1-5

14-20 mars
  • Kënga 89 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 88

  • Rezistoji presionit të moshatarëve: (15 min.) Diskutim. Shihni videon në jw.org Rezistoji presionit të moshatarëve. (Shko te MËSIME BIBLIKE > ADOLESHENTËT.) Pastaj bëj këto pyetje: cilat presione hasin fëmijët në shkollë? Si mund ta zbatojnë parimin te Dalja 23:2? Cilët janë katër hapat që do t’u japin forcë t’i rezistojnë presionit të moshatarëve dhe të mbajnë integritetin? Ftoji të rinjtë të tregojnë përvoja pozitive.

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: ia kap. 11 ¶1-11 (30 min.)

  • Rishikimi i mbledhjes dhe pikat që do të trajtohen javën që vjen (3 min.)

  • Kënga 149 dhe lutja