Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

7-13 mars

ESTERA 6-10

7-13 mars
  • Kënga 131 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 118

  • «Të mirëpresim të ftuarit»: (15 min.) Diskutim. Ftoji lajmëtarët të tregojnë përvojat pozitive që patën kur morën iniciativën të mirëpritnin të ftuarit që ndoqën Përkujtimin vjet. Të demonstrohet një përvojë e bukur.

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: ia kap. 10 ¶12-21 dhe pyetjet për meditim (30 min.)

  • Rishikimi i mbledhjes dhe pikat që do të trajtohen javën që vjen (3 min.)

  • Kënga 147 dhe lutja