Gjermani, mbajnë Përkujtimin e vdekjes së Krishtit

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Mars 2016

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e Kullës së Rojës dhe të ftesës së Përkujtimit 2016. Përdor këto ide për të formuar prezantimet e tua.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Estera veproi me altruizëm për Jehovain dhe për popullin e tij

Me guxim rrezikoi jetën e saj dhe ndihmoi Mordekain të nxirrte një ligj që mbronte judenjtë nga shfarosja. (Estera 6-10)

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

Të mprehim aftësitë në shërbim—Formo vetë prezantimin e revistës

Përdor idetë e dhëna për të formuar vetë prezantimet për Kullën e Rojës dhe Zgjohuni!

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të mirëpresim të ftuarit

Si t’i ndihmojmë vizitorët dhe joaktivët të ndihen të mirëpritur në Përkujtim?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Jobi mbajti integritetin nën sprova

Ai tregoi se Jehovai ishte Personi më i rëndësishëm në jetën e tij. (Jobi 1-5)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Jobi besnik shpreh angështinë që ndien

Pikëllimi e shkurajimi i thellë ndikuan në pikëpamjen e Jobit, por dashuria e tij për Perëndinë Jehova mbeti e pandryshueshme. (Jobi 6-10)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Jobi kishte besim te ringjallja

Ashtu si trungu i një peme të tharë ulliri mugullon nga rrënjët, edhe Jobi e dinte se Jehovai mund ta kthente sërish në jetë. (Jobi 11-15)

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Ringjallja u bë e mundur falë shpërblesës

Shpërblesa, dhurata e Jehovait, garanton shpresën tonë të ringjalljes. Në vend që të vajtojmë humbjen e të afërmve tanë, do t’i mirëpresim me gëzim.