Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

4-10 korrik

PSALMET 60-68

4-10 korrik
  • Kënga 104 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim. Shihni çdo video Ide për prezantim, pastaj diskutoni pikat kryesore. Nxiti lajmëtarët të formojnë prezantimin e tyre.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 81

  • «Një jetë e thjeshtë na ndihmon të lëvdojmë Perëndinë»: (15 min.) Në fillim diskutoni rreth artikullit. Pastaj shihni dhe diskutoni shkurtimisht videon Jeta jonë e thjeshtë që është në JW Broadcasting. (Shko te VIDEO ON DEMAND > FAMILJET.) Inkurajoji të gjithë të shqyrtojnë si mund ta thjeshtojnë jetën që t’i shërbejnë më plotësisht Jehovait.

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 19 ¶1-16

  • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

  • Kënga 88 dhe lutja