Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

25-31 korrik

PSALMET 79-86

25-31 korrik
  • Kënga 138 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

  • Kënga 111

  • A ka emër Perëndia?: (15 min.) Në fillim shihni videon A ka emër Perëndia? që është në jw.org. (Shko te BOTIME > LIBRA DHE BROSHURA. Pastaj gjej broshurën Lajm i mirë. Videoja gjendet poshtë mësimit «Kush është Perëndia?») Më pas shqyrtoni këto pyetje: si mund të përdoret kjo video kur japim dëshmi në mënyrë joformale, në vende publike dhe shtëpi më shtëpi? Ç’përvoja të bukura keni pasur kur keni përdorur këtë video?

  • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 20 ¶14-26 dhe pyetjet për meditim

  • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

  • Kënga 143 dhe lutja

    Shënim: Pasi kongregacioni ta dëgjojë një herë deri në fund muzikën, ftoji të pranishmit të këndojnë këngën e re.