Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Programe për shërbimin si pionier i rregullt

Programe për shërbimin si pionier i rregullt

Shërbimi si pionier i rregullt kërkon një program të mirë. Po të bësh 18 orë çdo javë në shërbim, mund të shërbesh si pionier, dhe prapë të kesh kohë për pushime. Një program i tillë lë hapësirë edhe për ndërprerje të paparashikuara, ndoshta për shkak të sëmundjeve ose të motit të keq. Tabela vijuese përmban disa ide për lajmëtarët që punojnë me orar të plotë a të reduktuar ose për ata që i kufizon shëndeti i dobët a mungesa e energjive. Me disa rregullime, ndoshta dikush në familje mund të fillojë shërbimin si pionier në shtator. Pse të mos e diskutoni këtë gjatë adhurimit tjetër familjar?

PUNOJ ME ORAR TË REDUKTUAR

E hënë

NË PUNË

E martë

NË PUNË

E mërkurë

NË PUNË

E enjte

6 orë

E premte

6 orë

E shtunë

4 orë

E diel

2 orë

PUNOJ ME ORAR TË PLOTË

E hënë

2 orë

E martë

2 orë

E mërkurë

MBLEDHJA E MESJAVËS

E enjte

2 orë

E premte

2 orë

E shtunë

6 orë

E diel

4 orë

KAM KUFIZIME SHËNDETËSORE

E hënë

PUSHIM

E martë

3 orë

E mërkurë

3 orë

E enjte

3 orë

E premte

3 orë

E shtunë

3 orë

E diel

3 orë