Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

11-17 korrik

PSALMET 69-73

11-17 korrik
  • Kënga 92 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË