I japin lajmin e mirë një gruaje që mbledh çaj në Kamerun

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Korrik 2016

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e revistës Kulla e Rojës dhe të broshurës Një lajm i mirë nga Perëndia. Përdor këto ide për të formuar prezantimet e tua.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Lëvdo Jehovain, Dëgjuesin e lutjes

Pse është mirë t’i lutesh vazhdimisht Jehovait për premtimet e tua? Si mund ta tregosh me lutjet e tua se beson te Jehovai? (Psalmet 61-65)

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Një jetë e thjeshtë na ndihmon të lëvdojmë Perëndinë

Ç’mundësi do të kesh po të thjeshtosh jetën? Si mund ta imitosh mënyrën si jetoi Jezui?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Populli i Jehovait është i zellshëm për adhurimin e vërtetë

Ç’mund të mësojmë nga zelli i Davidit? Për çfarë na motivon zelli? (Psalmet 69-72)

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

A mund ta provosh për një vit?

Ata që duan ta provojnë këtë shërbim i pret një jetë plot bekime.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Programe për shërbimin si pionier i rregullt

Do të habitesh po të kuptosh se shërbimi si pionier është i arritshëm edhe për ata që nuk kanë shumë kohë a energji.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Kujto veprat e Jehovait

Cilat janë disa vepra të Jehovait? Si nxjerrim dobi kur meditojmë për to? (Psalmet 74-78)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Kush është personi më i rëndësishëm në jetën tënde?

Kompozitori i Psalmit 83 tregoi se Jehovai ishte Personi më i rëndësishëm në jetën e tij. Si mund ta tregojmë edhe ne këtë?