Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | MATEU 6-7

Vazhdoni të kërkoni në radhë të parë Mbretërinë

Vazhdoni të kërkoni në radhë të parë Mbretërinë

Në lutjen model Jezui tregoi se çështjet që lidhen me qëllimin e Jehovait dhe me Mbretërinë, duhet të jenë meraku ynë kryesor.

6:9-13

 • Emri i Perëndisë

  Mbretëria e Perëndisë

  Vullneti i Perëndisë

 • Buka e përditshme

  Falja e mëkateve

  Çlirimi nga tundimi

Mund të lutem për këto gjëra, të cilat lidhen me Mbretërinë:

 • që vepra e predikimit të zgjerohet

 • që fryma e shenjtë e Perëndisë të mbështetë kë po përndiqet

 • që Perëndia të bekojë projekte teokratike ndërtimi dhe fushata predikimi të caktuara

 • që mençuria dhe forca e Perëndisë të udhëheqë ata që marrin drejtimin

 • tjetër