Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | MATEU 1-3

«Mbretëria e qiejve është afruar»

«Mbretëria e qiejve është afruar»

3:4

  • Veshja dhe paraqitja e Gjonit tregonin menjëherë se ai bënte një jetë të thjeshtë, plotësisht të përkushtuar ndaj vullnetit të Perëndisë

  • Privilegji unik i Gjonit si pararendës i Jezuit i tejkaloi ku e ku sakrificat që bëri

Një jetë e thjeshtë na ndihmon të bëjmë më shumë në shërbim të Jehovait dhe sjell kënaqësi të madhe. Mund ta thjeshtosh jetën duke ndjekur këta hapa:

  • dallo nevojat e tua reale

  • elimino shpenzimet e panevojshme

  • përgatit një buxhet realist

  • hiq gjërat që nuk i përdor

  • shlyej çdo borxh që ke

  • pakëso kohën e tepërt që harxhon në punë

Gjoni ushqehej me karkaleca dhe mjaltë

Çfarë synimesh do të më lejojë të ndjek një e jetë e thjeshtë?