Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | ISAIA 38-42

Jehovai i jep fuqi të lodhurit

Jehovai i jep fuqi të lodhurit

40:29-31

  • Një shqiponjë mund të qëndrojë në ajër për orë të tëra duke përdorur rrymat e ngrohta të ajrit. Kur gjen një rrymë të ngrohtë, shqiponja rrotullohet brenda saj ndërsa rryma e ngre gjithnjë e më lart. Kur arrin njëfarë lartësie, ajo kalon te rryma tjetër e ngrohtë dhe përsëritet i njëjti veprim

  • Fluturimi në dukje pa sforcim i shqiponjës ilustron bukur se si me fuqinë që na jep Perëndia, jemi në gjendje ta adhurojmë atë vazhdimisht