Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e botimeve

KULLA E ROJËS

Pyetja: Disa njerëz mendojnë se Biblës i ka ikur koha, të tjerë mendojnë se ka akoma vlerë. Po ti si mendon?

Shkrimi: 2Ti 3:16, 17

Oferta: Ky numër i Kullës së Rojës jep shembuj të mençurisë praktike të Biblës dhe ofron sugjerime si të nxjerrësh sa më shumë dobi gjatë leximit.

MËSOJU TË TJERËVE TË VËRTETËN

Pyetja: A është afër fundi i botës?

Shkrimi: Mt 24:3, 7, 14

E vërteta: Profecitë e Biblës tregojnë se po jetojmë në ditët e fundit. Por ky është një lajm i mirë, sepse do të thotë se na presin ditë më të mira.

A U KRIJUA JETA?

Pyetja: Si mendon, është më logjike të besojmë se jeta u krijua nga Zoti apo se erdhi rastësisht?

Oferta: Kjo broshurë shqyrton disa prova që kanë ndihmuar shumë veta të besojnë te një Krijues inteligjent. Kam qejf të takohemi përsëri që të flasim për pyetjen në faqen 29: «A ka rëndësi çfarë beson?»

FORMO PREZANTIMIN TËND

Ndiq modelin e mësipërm për të ndërtuar prezantimin tënd.