Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | PSALMET 110-118

«Si t’ia kthej Jehovait gjithë të mirat?»

«Si t’ia kthej Jehovait gjithë të mirat?»

Psalmisti ndiente mirënjohje të thellë për Jehovain, sepse ai e kishte shpëtuar nga «litarët e vdekjes». (Ps 116:3) Ishte i vendosur t’ia shprehte mirënjohjen Jehovait duke mbajtur gjithë premtimet dhe duke përmbushur gjithë detyrimet ndaj Tij.

Pse i jam mirënjohës Jehovait këtë javë?

Si mund t’ia shpreh mirënjohjen Jehovait?