Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Fushatë speciale për të shpërndarë Kullën e Rojës në shtator

Fushatë speciale për të shpërndarë Kullën e Rojës në shtator

Njerëzit kudo që janë, kanë nevojë për ngushëllim. (Ek 4:1) Gjatë gjithë muajit shtator, do të bëjmë një përpjekje të veçantë që të ofrojmë revistën Kulla e Rojës, e cila do të ketë në qendër temën e ngushëllimit. Shpërndajeni gjerësisht këtë revistë. Megjithatë, ne duam të flasim drejtpërdrejt me njerëzit që t’u japim zemër, prandaj nuk do ta lëmë revistën kur s’ka njeri në shtëpi.

ÇFARË TË THONI

«Hera-herës të gjithë kemi nevojë për ngushëllim. Po ku mund ta gjejmë? [Lexo 2 Korintasve 1:3, 4.] Ky numër i Kullës së Rojës tregon si na e jep Perëndia këtë ngushëllim.»

Nëse shfaq interes dhe e pranon revistën . . .

TREGOJI VIDEON PSE TA STUDIOSH BIBLËN?

Pastaj ofroji një studim biblik.

HIDH THEMELIN PËR RIVIZITË

Ngri një pyetje që do t’i japësh përgjigje kur të kthehesh, si për shembull «Pse i lejon Perëndia vuajtjet?»