Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

29 gusht–4 shtator

PSALMET 110-118

29 gusht–4 shtator
 • Kënga 61 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) ll 16—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) ll 17—Hidh bazat për vizitën tjetër.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 179-181 ¶17-19—Ndihmoje studentin të kuptojë si mund ta zbatojë materialin.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 82

 • «Mësoju të vërtetën»: (7 min.) Diskutim.

 • «Fushatë speciale për të shpërndarë Kullën e Rojës në shtator»: (8 min.) Diskutim. Shihni videon e parë Ide për prezantim të shtatorit, pastaj diskutoni pikat kryesore. Ngjall entuziazëm për fushatën dhe inkurajoji lajmëtarët të shërbejnë si pionierë ndihmës.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 23 ¶1-14

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 144 dhe lutja

  Shënim: Pasi të dëgjoni një herë deri në fund muzikën, ftoji të pranishmit të këndojnë.