Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | VEPRAT 19-20

«Kushtojini vëmendje vetes dhe gjithë kopesë»

«Kushtojini vëmendje vetes dhe gjithë kopesë»

20:28, 31, 35

Pleqtë e ushqejnë, e mbrojnë dhe kujdesen për kopenë, duke mbajtur ndër mend që çdo dele është blerë me gjakun e çmuar të Krishtit. Të krishterët i çmojnë dhe i duan vërtet ata që, ashtu si Pavli, me altruizëm japin nga vetja për dobinë e kopesë.