Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

3-9 dhjetor

VEPRAT 9-11

3-9 dhjetor
 • Kënga 115 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Nga përndjekës i egër në dëshmitar të zellshëm»: (10 min.)

  • Ve 9:1, 2​—Sauli i përndoqi mizorisht dishepujt e Jezuit (bt 60 ¶1-2)

  • Ve 9:15, 16​—Sauli u zgjodh që të dëshmonte për Jezuin (w16.06 7 ¶4)

  • Ve 9:20-22​—Sauli u bë dëshmitar i zellshëm (bt 64 ¶15)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ve 9:4​—Për ç’arsye Jezui e pyeti Saulin: «Pse po më përndjek?» (bt 60-61 ¶5-6)

  • Ve 10:6​—Pse është domethënës fakti që apostulli Pjetër qëndroi në shtëpinë e një regjësi lëkurësh? («Simoni, regjës lëkurësh» shënimi për studim te Ve 10:6, nwtsty)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ve 9:10-22

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Video për bisedën e parë: (4 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

 • Rivizita: (3 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) jl mësimi 6

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 58

 • Nevoja lokale: (8 min.)

 • Arritjet organizative: (7 min.) Shihni videon Arritjet organizative që është për muajin dhjetor.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) lv kap. 16 ¶15-22 dhe kutia «A është vërtet spiritizëm?»

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 59 dhe lutja