Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | VEPRAT 17-18

Imito apostullin Pavël në predikim dhe në mësimdhënie

Imito apostullin Pavël në predikim dhe në mësimdhënie

17:2, 3, 17, 22, 23

Si ta imitojmë shembullin që la apostulli Pavël?

  • I përdorim Shkrimet për të arsyetuar me njerëzit dhe e përshtatim arsyetimin në varësi të dëgjuesit

  • Predikojmë ku dhe kur ka më shumë të ngjarë t’i gjejmë njerëzit

  • Me takt, nuk i hedhim poshtë bindjet e të tjerëve, por i përdorim për të vendosur një bazë të përbashkët