Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Pavli dhe Barnaba para Sergj Palit

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | VEPRAT 12-14

Barnaba dhe Pavli bëjnë dishepuj në vende të largëta

Barnaba dhe Pavli bëjnë dishepuj në vende të largëta

13:12, 48; 14:1, 21, 22

Edhe pse u përballën me kundërshtim të egër, Barnaba dhe Pavli punuan me të gjitha forcat që t’i ndihmonin zemërbutët të përqafonin krishterimin

  • U predikuan njerëzve të çdo prejardhjeje

  • I inkurajuan dishepujt e rinj «të qëndronin në besim»