Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

10-16 dhjetor

VEPRAT 12-14

10-16 dhjetor
  • Kënga 60 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

  • Video për rivizitën: (5 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

  • Fjalimi: (6 min. ose më pak) bt 78-79 ¶8-9​—Tema: Lutu për bashkëbesimtarët.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË