Një familje duke kënduar gjatë adhurimit familjar, Afrika e Jugut

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Dhjetor 2018

Ide për biseda

Ide për biseda rreth qëllimit të jetës dhe premtimit të Zotit për të ardhmen.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Nga përndjekës i egër në dëshmitar të zellshëm

Nëse po studion Biblën, por ende s’je pagëzuar, a do të imitosh Saulin e të veprosh me vendosmëri sipas asaj që ke mësuar?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Barnaba dhe Pavli bëjnë dishepuj në vende të largëta

Edhe pse u përballën me kundërshtim të egër, Barnaba dhe Pavli punuan me të gjitha forcat që t’i ndihmonin zemërbutët të përqafonin krishterimin.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të mprehim aftësitë në shërbim​—T’i ndihmojmë të bëhen dishepuj ata që janë ‘të prirur’

Si bashkëpunojmë me Jehovain në veprën e bërjes së dishepujve?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Një vendim unanim i bazuar në Fjalën e Perëndisë

Çfarë mësojmë nga mënyra si u zgjidh çështja e rrethprerjes?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Plot gëzim të lëvdojmë Jehovain me këngë

Si ndikon për mirë te ne këndimi i këngëve të Mbretërisë?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Imito apostullin Pavël në predikim dhe në mësimdhënie

Si ta imitojmë në shërbimin tonë shembullin që la apostulli Pavël?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Kushtojini vëmendje vetes dhe gjithë kopesë»

Pleqtë e ushqejnë, e mbrojnë dhe kujdesen për kopenë, duke mbajtur ndër mend që çdo dele është blerë me gjakun e çmuar të Krishtit.