Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | SOFONIA 1–HAGEU 2

Kërkoni Jehovain përpara ditës së zemërimit të tij

Kërkoni Jehovain përpara ditës së zemërimit të tij

So 2:2, 3

Që Jehovai të na fshehë në ditën e zemërimit të tij, kërkohet më shumë sesa vetëm t’i kushtohemi. Duhet t’i bindemi drejtimit që Sofonia u dha izraelitëve.

  • Kërkoni Jehovain: Mbani një marrëdhënie të ngrohtë personale me Jehovain, si pjesë e organizatës së tij

  • Kërkoni drejtësinë: Përkrahni normat e drejta të Jehovait

  • Kërkoni zemërbutësinë: Me përulësi nënshtrojuni vullnetit të Perëndisë dhe pranoni disiplinën e tij

Si mund ta kërkoj Jehovain, drejtësinë dhe zemërbutësinë në një masë më të madhe?