Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

4-10 dhjetor

SOFONIA 1–HAGEU 2

4-10 dhjetor
  • Kënga 27 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim bazuar tek Ide për prezantimin e botimeve. Shihni çdo video, pastaj diskutoni pikat kryesore. Inkurajoji lajmëtarët që të shpërndajnë gjerësisht revistën Zgjohuni! nr. 6 2017. Megjithatë, ne duam të flasim drejtpërdrejt me njerëzit, prandaj nuk do ta lëmë revistën kur s’ka njeri në shtëpi.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË