Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

11-17 dhjetor

ZAKARIA 1-8

11-17 dhjetor
  • Kënga 26 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) g17.6 artikujt e temës kryesore​—Hidh bazat për rivizitë.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) g17.6​Revista është ofruar në vizitën e mëparshme. Demonstro një rivizitë dhe hidh bazat për vizitën e ardhshme.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) fg mësimi 5 ¶1-2.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË