Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e botimeve

ZGJOHUNI!

Pyetja: Pse kushtet në botë po shkojnë keq e më keq?

Shkrimi: Jr 10:23

Oferta: Kjo revistë shpjegon pse miliona njerëz besojnë në një të ardhme të shkëlqyer.

ZGJOHUNI!

Pyetja: A ka emër Zoti?

Shkrimi: Ps 83:18

Oferta: Ky artikull shpjegon ç’domethënie ka emri i Perëndisë dhe pse duhet ta përdorim. [Trego artikullin «Pikëpamja e Biblës​—Emri i Zotit.»]

MËSOJU TË TJERËVE TË VËRTETËN

Pyetja: A do të marrë fund ndonjëherë armiku ynë, vdekja?

Shkrimi: 1Ko 15:26

E vërteta: Jehovai do ta eliminojë përgjithmonë vdekjen.

FORMO PREZANTIMIN TËND

Ndiq modelin e mësipërm për të ndërtuar prezantimin tënd.