Predikojnë në treg, Sierra-Leone

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Dhjetor 2017

Ide për prezantimin e botimeve

Ide për prezantimin e Zgjohuni! dhe e një të vërtete biblike për vdekjen. Përdor këto ide për prezantimet e tua.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Kërkoni Jehovain përpara ditës së zemërimit të tij

Që Jehovai të na fshehë në ditën e zemërimit të tij, duhet t’i bindemi drejtimit të Sofonisë.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Do të mbërthejnë cepin e rrobës së një judeu»

Njerëz nga të gjitha kombet po vërshojnë që të adhurojnë Jehovain bashkë me të krishterët e mirosur. Si mund t’i mbështetim të mirosurit?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të mprehim aftësitë në shërbim—Të kontaktojmë këdo në territor

Ne përpiqemi t’i japim lajmin e mirë kujtdo në territor. Si mund të arrihet kjo?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Të qëndrojmë «në luginën e maleve»

Çfarë simbolizon ‘lugina e maleve’? Si ikin e si qëndrojnë njerëzit në këtë luginë?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Veçori e re për mbledhjen e mesjavës

Përdor shënimet për studim dhe media nga botimi për studim online i Përkthimit Bota e Re që të pasurosh përgatitjen për mbledhje e të lidhesh më shumë me Jehovain.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

A e kënaq Jehovain martesa jote?

Në ditët e Malakisë, Jehovai nuk e pranonte adhurimin e atyre që vepronin pabesisht me bashkëshortin. Si mund të qëndrojnë besnikë të martuarit sot?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Çfarë është dashuria e vërtetë?

Jehovai dëshiron që martesa të jetë një lidhje e përhershme. Ai ka siguruar parime që mund t’i ndihmojnë të krishterët të zgjedhin me mençuri bashkëshortin dhe të kenë një martesë të lumtur.