Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

19-25 dhjetor

ISAIA 11-16

19-25 dhjetor
  • Kënga 143 dhe lutja

  • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

  • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Jb 34:10—Mësoju të tjerëve të vërtetën.

  • Rivizita: (4 min. ose më pak) Ek 8:9; 1Gjo 5:19—Mësoju të tjerëve të vërtetën.

  • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) lv 54 ¶9—Prek zemrën e studentit.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË