Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Letra drejtuar filipianëve

Kapitujt

1 2 3 4

Përmbajtja

 • 1

  • Përshëndetje (1, 2)

  • Falënderon Perëndinë; lutja e Pavlit (3-11)

  • Lajmi i mirë përparon pavarësisht telasheve (12-20)

  • Krishti është jetë, vdekja është fitim (21-26)

  • «Silluni në mënyrë të denjë për lajmin e mirë» (27-30)

 • 2

  • Përulësia e krishterë (1-4)

  • Përulësia e Krishtit dhe lartësimi i tij (5-11)

  • «Punoni për shpëtimin e vetes» (12-18)

   • «Shkëlqeni si ndriçues» (15)

  • Pavli dërgon Timoteun dhe Epafroditin (19-30)

 • 3

  • «Nuk e mbështetim sigurinë te gjërat njerëzore» (1-11)

   • Çdo gjë e konsideroj si humbje për hir të Krishtit (7-9)

  • Po synoj drejt qëllimit (12-21)

   • Qytetaria në qiej (20)

 • 4

  • Uniteti, gëzimi dhe mendimet e përshtatshme (1-9)

   • «Mos jini në ankth për asgjë» (6, 7)

  • Mirënjohje për dhuratat nga filipianët (10-20)

  • Përshëndetjet e fundit (21-23)