Psalmet 93:1-5

93  Jehovai është bërë mbret!+Është veshur me madhështi.+Jehovai është veshur e është ngjeshur me forcë.+Toka është e patundur, e nuk mund të lëkundet.+   Froni yt qëndron i patundshëm prej shumë kohësh;+ti je që nga përjetësia.+   Lumenjtë kanë ngritur, o Jehova,lumenjtë kanë ngritur zërin;+ata e shtojnë vazhdimisht buçitjen e valëve.+   Jehovai është i madhërishëm+ atje lart,më shumë se ushtima e ujërave të paana dhe e dallgëve madhështore të detit, që shkulmojnë.+   Përkujtuesit e tu janë shumë të denjë për besim.+Shenjtëria i ka hije shtëpisë sate,+ o Jehova, sa të jetë jeta.+

Shënime në fund të faqes