Psalmet 87:1-7

Psalm i bijve të Korahut. Këngë. 87  Themeli i tij është në malet e shenjta.+   Jehovai i do portat e Sionit+më shumë se tërë tabernakujt* e Jakobit.+   Gjëra të lavdishme thuhen për ty, o qytet i Perëndisë së vërtetë.+ Selah.   «Do të përmend Rahabën+ dhe Babiloninë+ ndër ata që më njohin;Për Filistinë,+ Tirin dhe Kushin do të thonë:‘Ky lindi atje.’»+   Për Sionin do të thonë:«Të gjithë lindën atje.»+Më i Larti+ do ta vendosë patundshmërisht.+   Kur të regjistrojë popujt, Jehovai do të shpallë për ta:+«Ky lindi atje.»+ Selah.   Do të ketë këngëtarë e valltarë që hedhin valle,+ dhe do të thonë:«Të gjitha burimet e mia janë te ti.»+

Shënime në fund të faqes

Shih shënimin te Ps 49:11.