Psalmet 13:1-6

Dirigjuesit. Këngë e Davidit. 13  O Jehova, deri kur do të më lësh në harresë?+ Përgjithmonë?+Deri kur do ta fshehësh fytyrën tënde nga unë?+   Deri kur do të luftoj me shpirtin tim,dhe deri kur ditët e mia do të jenë plot brenga?Deri kur armiku do të lartohet mbi mua?+   Më shiko e m’u përgjigj, o Jehova, Perëndia im!Ndriçoji sytë e mi,+ që të mos bie në gjumin e vdekjes,+   që armiku im të mos thotë: «E munda»,që kundërshtarët e mi të mos gëzohen, ngaqë më merren këmbët.+   Por unë kam besim te dashamirësia jote.+Zemra ime le të gëzojë në shpëtimin që më sjell ti!+   Unë do t’i këndoj Jehovait, se më ka shpërblyer gjithnjë.+

Shënime në fund të faqes