Salt la conţinut

Warwick: Galerie foto 5 (septembrie 2015 – februarie 2016)

Warwick: Galerie foto 5 (septembrie 2015 – februarie 2016)

Galeria foto prezintă progresul activității de construcție la noul sediu mondial al Martorilor lui Iehova și contribuția voluntarilor la acest proiect în perioada septembrie 2015 – februarie 2016.

Reprezentare grafică a complexului de la Warwick. În sensul acelor de ceasornic, din stânga sus:

  1. Atelier auto

  2. Parcare pentru vizitatori

  3. Clădirea pentru întreținere/Parcare pentru familia Betel

  4. Clădirea B de locuințe

  5. Clădirea D de locuințe

  6. Clădirea C de locuințe

  7. Clădirea A de locuințe

  8. Clădirea de birouri și servicii administrative

7 octombrie 2015 – șantierul de la Warwick

O boltă de pod pentru terenuri mlăștinoase este transportată spre fundația podului. Când a fost descărcată din camion s-au folosit ca amortizoare anvelope. Podul va ocroti zonele de mlaștină, sensibile din punct de vedere ecologic.

13 octombrie 2015 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Un acoperiș verde cu un tip de vegetație suculentă (sedum) își schimbă culoarea înainte de anotimpul rece. Pe acoperișuri au fost plantate 16 varietăți de sedum. Acoperișurile verzi – utile pentru ocrotirea mediului întrucât asigură retenția apelor pluviale în exces – reduc costurile energetice, iar pentru întreținere nu necesită decât plivire.

13 octombrie 2015 – Clădirea D de locuințe

Un tâmplar montează distanțiere în bucătăria unei camere. Până în februarie 2016, Departamentul Tâmplărie a montat peste 60% din dulapurile de bucătărie.

16 octombrie 2015 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Doi electricieni montează LED-uri pentru a ilumina logoul Watch Tower de pe turnul din curte.

21 octombrie 2015 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Intrarea principală și turnul clădirii de birouri și servicii administrative sunt iluminate seara. Din turn, vizitatorii vor putea admira frumoasa priveliște a Warwickului și a împrejurimilor.

22 octombrie 2015 – șantierul de la Warwick

Muncitorii toarnă fundația unui drum de acces pentru autovehicule de intervenție în situații de urgență. Prelata din pânză groasă de sac a fost pusă temporar pentru a reduce eroziunea solului în timpul construcției.

9 noiembrie 2015 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Muncitorii montează un luminator prefabricat deasupra unui hol cu lift. Cele 11 luminatoare din această clădire vor permite luminii naturale să ilumineze spațiile din interior.

16 noiembrie 2015 – Clădirea pentru întreținere/Parcare pentru familia Betel

Cu ajutorul unei mașini de debitat cu flacără oxiacetilenică, un sudor taie o țeavă de oțel-carbon pentru sistemul de răcire a apei.

30 noiembrie 2015 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Un tâmplar montează pervazul unei ferestre. După ce pervazul e ajustat la nivel, iar peretele de carton-ghips e fixat, se va monta glaful.

17 decembrie 2015 – șantierul de la Warwick

Se montează pavele într-o zi ploioasă. În centru-dreapta se nivelează două straturi de șapă cu ajutorul dreptarului de culoare albă. În prim-plan, un excavator cu sistem hidraulic de prindere așază pavele. În stânga, solul a fost acoperit cu o prelată de plastic pentru a preveni eroziunea.

24 decembrie 2015 – șantierul de la Warwick

Mai multe muncitoare trag un cablu de medie tensiune spre stația de transformare, care furnizează energie electrică complexului de la Warwick.

5 ianuarie 2016 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Un muncitor finalizează acoperișul pasajului pietonal care face legătura între parcarea pentru vizitatori și clădirea de birouri. Acoperișul îi va proteja pe vizitatori de ploaie și de ninsoare.

5 ianuarie 2016 – Clădirea pentru întreținere/Parcare pentru familia Betel

Un tehnician reglează la panoul de comandă setările pentru un cazan. Toate cele patru cazane pentru complexul de la Warwick au fost deja montate.

8 februarie 2016 – Clădirea de birouri și servicii administrative

Câțiva mecanici montează uscătoarele la Departamentul Spălătorie. Capacitatea uscătoarelor variază de la 6 la 45 kg. Mașinile de spălat vor fi instalate pe peretele din stânga.

8 februarie 2016 – complexul de la Tuxedo

Gerrit Lösch, membru al Corpului de Guvernare, conduce studiul Turnului de veghe în cadrul familiei Betel. Programul e transmis prin streaming la celelalte locații unde sunt găzduiți muncitorii de la Warwick.

19 februarie 2016 – Clădirea A de locuințe

Departamentul Amenajări Interioare furnizează covoarele pentru una dintre clădirile de locuințe. Pentru întregul complex de la Warwick au fost comandate covoare, având o suprafață totală de peste 65 000 m2.

22 februarie 2016 – șantierul de la Warwick

În perioada septembrie 2015 – februarie 2016 s-au obținut certificatele necesare pentru a locui în clădirile C și D, ceea ce a permis cazarea muncitorilor în aceste clădiri. S-au montat lifturile în toate clădirile. S-au încheiat lucrările la drumul de acces către clădirile de locuințe, inclusiv montarea pavelelor. Deoarece a fost o iarnă blândă, lucrările la amenajarea spațiului verde au fost devansate.

24 februarie 2016 – Clădirea pentru întreținere/Parcare pentru familia Betel

O lucrătoare din echipa de montaj tavan fals merge pe picioroange pentru a monta structura metalică. Departamentul Montaj Pereți/Tavane se ocupă de realizarea structurii, a izolației, a montării și a finisării pereților de carton-ghips, de tencuirea lor, precum și de instalarea izolațiilor împotriva incendiilor în porțiunile unde pereții au fost străpunși.