Salt la conţinut

Salt la al doilea meniu

Martorii lui Iehova

Română

Wallkill: Galerie foto 2 (noiembrie 2014 – noiembrie 2015)

Wallkill: Galerie foto 2 (noiembrie 2014 – noiembrie 2015)

Recent, Martorii lui Iehova au extins și au renovat complexul de la Wallkill, statul New York. Galeria foto prezintă progresul lucrărilor în perioada noiembrie 2014 – noiembrie 2015.

Vedere de sus a complexului de la Wallkill (în data de 15 octombrie 2015)

  1. Tipografia

  2. Clădirea 1 de birouri

  3. Clădirea E de locuințe

  4. Sala de mese

  5. Spălătoria/Curățătoria chimică

  6. Clădirea 2 de birouri

  7. Clădirea D de locuințe

4 decembrie 2014 – clădirea 2 de birouri

Se efectuează lucrări de pavare și de amenajare a spațiului verde în fața intrării în clădire. Trotuarul (stânga jos) este încălzit pentru a evita alunecarea în timpul iernii. În această clădire funcționează Biroul Betelului, Biroul Comitetului Filialei și Departamentul pentru serviciu.

5 decembrie 2014 – clădirea D de locuințe

Un lucrător din Departamentul Amenajări Interioare utilizează un monodisc pentru a pregăti suprafața în vederea montării pardoselii. Monodiscul este conectat la un aspirator, care aspiră praful.

9 ianuarie 2015 – clădirea E de locuințe

Intrarea în clădirea E de locuințe, unde locuiesc peste 200 de beteliști, a fost renovată recent. Lucrările au inclus montarea unui nou sistem antiincendiu și instalarea de ferestre eficiente energetic.

9 februarie 2015 – tipografia

Un tehnician instalează cablurile de telecomunicații pentru noul Departament de instruire tehnică. În cadrul acestui departament, lucrătorii sunt instruiți în domenii precum instalații sanitare, întreținerea instalațiilor și a echipamentelor electrice și siguranță.

17 februarie 2015 – tipografia

Un electrician montează un corp de iluminat cu LED-uri în noua locație a Departamentului de instruire tehnică.

2 martie 2015 – clădirea 1 de birouri

O lucrătoare verifică distanța dintre tuburile de protecție pentru cabluri electrice. Această zonă a fost renovată pentru a găzdui departamentele transferate din Brooklyn.

3 martie 2015 – clădirea D de locuințe

Un instalator asamblează țevile prin care se va distribui apa caldă.

31 martie 2015 – clădirea D de locuințe

Dintr-o nacelă cu braț, câțiva lucrători din cadrul Departamentului Amenajări Exterioare etanșează o fereastră. Această clădire are 298 de ferestre eficiente energetic, ceea ce contribuie la reducerea cheltuielilor pe timp de vară și de iarnă.

17 aprilie 2015 – clădirea 1 de birouri

Folosind pietre din zidul original ridicat în anii ’70, zidarii reconstruiesc un zid în parcarea centrală, aflată între clădirea 1 de birouri și clădirea E de locuințe.

17 aprilie 2015 – clădirea 1 de birouri

Un lucrător șlefuiește cu hârtie abrazivă un perete de rigips pentru a-l pregăti în vederea zugrăvirii. Această clădire renovată găzduiește departamentele de contabilitate, de calculatoare și de aprovizionare.

8 iunie 2015 – clădirea D de locuințe

Pe acoperiș, un electrician trage un cablu de împământare pentru a-l conecta la paratrăsnet. Paratrăsnetul atrage fulgerele și direcționează curentul electric spre sol, protejând astfel clădirea.

8 iunie 2015 – clădirea D de locuințe

Pe parcursul proiectului de extindere a complexului de la Wallkill s-a lucrat cu grijă pentru a proteja vegetația existentă, inclusiv copacii care apar în această fotografie. Turnul de apă (stânga), cu o capacitate de aproximativ 150 000 l, constituie o rezervă esențială pentru alimentarea cu apă a complexului și pentru stingerea unui eventual incendiu.

25 iunie 2015 – clădirea 1 de birouri

Un tâmplar așează bucăți din lemn de cireș, îmbrăcând peretele din spate al sălii de conferințe. Cele 1 800 de bucăți de lemn, de diferite grosimi, vor reduce ecourile și reverberațiile.

9 iulie 2015 – clădirea 2 de birouri

Charles Reed slujește la Betel din 1958. Fratele Reed a ajutat la proiectarea și turnarea plăcilor de beton pentru presele de tipărit pe vremea când publicațiile pentru Statele Unite și pentru alte țări se tipăreau la Betelul din Brooklyn. În timpul proiectului de extindere de la Wallkill, fratele Reed a colaborat cu echipa responsabilă cu controlul calității.

17 august 2015 – clădirea 1 de birouri

Muncitorii descarcă scaune noi pentru sala de conferințe, cu o capacitate de 812 locuri.

21 septembrie 2015 – clădirea 1 de birouri

Renovarea sălii de conferințe a inclus instalarea de monitoare și de panouri acustice pentru tavan.

12 octombrie 2015 – clădirea D de locuințe

Se amenajează recepția în noua infirmerie. Pentru a satisface necesitățile pacienților, au fost lărgite coridoarele și băile din camere.

15 octombrie 2015 – șantierul Wallkill

Vedere de sus a complexului de la Wallkill, unde locuiesc aproximativ 2 000 de beteliști. Lucrările de extindere au fost terminate, în mare parte, la 30 noiembrie 2015. Suprafața desfășurată a clădirilor construite sau renovate totalizează peste 102 000 m2.